Betala enkelt med mobilen i Falkenberg

ePARK är en mobil app för betalning av din parkeringsavgift. På alla kommunens parkeringar och i P-hus Gallerian betalar du din parkering snabbt, enkelt och säkert direkt i mobilen. Inga extra avgifter eller abonnemangskostnader tillkommer.

Nyhet!

Från och med november 2016 finns vi även i P-hus Gallerian i samarbete med CityPark. Välkommen att ladda ner appen och börja parkera direkt!

Korttidsparkering

I appen kan du starta, stoppa och förlänga din parkering. Betalningen sker med ditt betalkort via DIBS säkra betallösningar. Betalkortet ansluts via appen. Inga kortuppgifter lagras hos ePARK.

Digitala tillstånd

Det finns möjlighet att köpa en parkeringsbiljett/periodkort som varar i 30 dagar och som gäller på taket i parkeringshuset Drivbänken eller på Falkhallens parkering. I appen väljer du zonen ”Periodkort Drivbänken/Nyhemsplan”.

Parkeringsinformation

Mer information om var och hur du parkerar på kommunens parkeringar i Falkenberg hittar du på Falkenbergs Kommuns webbplats.

Mer information om P-hus Gallerians parkering hittar du på CityParks webbplats.

Hur gör jag?

Här finns beskrivning på hur du gör för att använda ePARK-appen.

Börja med att välja skriva in "regnr". Välj sedan "Stad" (om gps-navigering av någon anledning inte hittat rätt). Därefter väljer du någon av de produkter som finns tillgängliga för just din stad. När du har genomfört köpet så skapas en giltig digital biljett som parkeringsvakterna ser i sin handenhet. Du kan alltid se dina kvitton i menyn uppe till vänster under "Historik/Kvitton".

På denna sida beskriver vi fler ePARK-tips för att du ska komma igång med vår tjänst.

Korttidsparkering

  1. Välj parkeringszon "..."
  2. Ange hur lång tid du vill parkera, klicka på "Gå vidare och betala"
  3. Ange e-postadress, pinkod, välj betalkort och klicka på "Betala"

Periodkort 30 dagar

  1. Välj parkeringszon ”Periodkort Drivbänken/Nyhemsplan”
  2. Klicka på ”Gå vidare och betala”
  3. Ange e-postadress, pinkod, välj betalkort och klicka på ”Betala”

Ladda ner appen gratis

Appen finns att ladda ner gratis på Google Play, AppStore och Windows Phone Store. eparkera.se/app Appen är plattformsoberoende och går även att använda från en vanlig dator, mobiltelefon eller surfplatta via valfri webbläsare eparkera.se

Skapa konto

Öppna upp appen och klicka på knappen "Skapa konto". Det går även att gå via menyn (uppe till vänster) och välja "Kortregistrering". Skriv in din e-postadress, telefonnummer och välj en pinkod.

Registrera betalkort

Gå sedan vidare för att registrera dina kortuppgifter till tjänsten. Tänk på att ditt betalkort måste vara öppet för internetköp under själva registreringsprocessen.