Jobba på ePARK

Är du engagerad, driven och målmedveten? Gillar du utmaningar och vill jobba i ett snabbväxande företag? Då kan du vara ePARK-material!

ePARK är ett snabbväxande it-bolag som utvecklar tjänster och betalsystem för parkeringsbranschen. Våra tjänster används av hundratusentals användare i Sverige, Norge, Finland och Polen. All teknikutveckling sker från moderbolaget med säte i Luleå.

 

Supportadministratör

Vi söker en ny medarbetare till support-avdelningen.

Du kommer att jobba med support och kommer att hjälpa våra kunder via telefon och epost. Din uppgift blir att svara på användares frågor och etablera goda kundrelationer, med en servicenivå i toppklass. Detta gör du med stort engagemang och tydliga målsättningar.

I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå visst arbete med grafisk design, och därför ser vi gärna att du har erfarenhet eller någon slags utbildning inom media eller motsvarande.

Vi söker dig

 • med relevant erfarenhet från kundtjänst eller servicerelaterat arbete
 • med minst 3-årig gymnasial utbildning
 • som har B-körkort
 • som kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift
 • har grundläggande datorkunskap – Office-paketet och WordPress

Om du har ett intresse av grafisk design och kan uttrycka dig obehindrat på engelska i tal och skrift så är det meriterande.
ePARK erbjuder en spännande framtid med mycket goda utvecklingsmöjligheter, trevliga kollegor och internationella uppdrag.

Läs mer

Ansökan senast 2019-04-30
Kontakt: work@epark.se

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan omgående.

 

Mjukvaruutvecklare med frontend-fokus

Vi har intressanta tekniska utmaningar för bättre självservice för våra kunder, och mer integration med externa system. Vi behöver därför ytterligare förstärka vår teknikavdelning, med en utvecklare som

 • kan Javascript/jQuery, Java/Android, C#, PHP/Zend, MySQL
 • har erfarenhet av integration med externa system och användning av samarbetsverktyg – främst Git och SVN
 • gärna har viss erfarenhet av IP-nät, Ubuntu, Apache, G Suite, Windows

Våra tekniska lösningar sätts i skarp drift med tusentals användare. Vi erbjuder en arbetsplats med hög kompetens och högt i tak! Vi har finansiellt starka ägare.

Ansökan senast 2019-04-30
Kontakt: Johan.E.Bengtsson@epark.se, 070-173 1000

 

Spontanansökan

Vi växer kraftigt på flera marknader och söker ständigt efter duktiga medarbetare till vårt team. Just nu utökar vi vårt team inom följande områden:

 • Säljare och Support
 • Mjukvaru-utvecklare
 • Administratör

Tror du att du kan göra skillnad och vill vara med i vår resa så är du välkommen med en spontanansökan till work@epark.se

Bifoga CV, personligt brev och en kort text om vad du vill jobba med och varför just du gör skillnad. Anställning sker löpande.

 

ePARK / Electronic Parking AB
Aurorum 1C
977 75 Luleå

Telefon: 010-101 31 10

Epost: work@epark.se

Eller använd kontaktformuläret till höger.

Skicka in din ansökan

Namn

Epost

Ämne

Meddelande

CV Format: .docx, .pdf, .odt