Betalningsalternativ

Som kund till ePARK har du möjlighet att betala via faktura, bankkort eller kreditkort beroende på vilken typ av parkeringsbiljett du köpt. Är parkeringsbiljetten köpt i vår app kan du betala med faktura eller kort. Har du köpt din parkeringsbiljett med SMS kan du betala ditt köp med e-postfaktura, pappersfaktura eller genom kort om du väljer att registrera ett konto.

Fakturabetalning

I samarbete med Arvato Finance AB erbjuder vi betalning med faktura när du köper en parkeringsbiljett per SMS eller app med oss. För att kunna betala med faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Om du mot förmodan inte kan bli erbjuden att betala med faktura kan du välja att betala med annat betalningsalternativ som erbjuds vid köptillfället.

Om du väljer att betala med faktura överlåter vi fordringarna till Arvato, som fakturerar dig månadsvis avseende föregående månads parkeringsavgifter. Fakturan skickas till den mailadress du har angett. Om ingen mailadress är angiven skickas fakturan istället till din folkbokföringsadress. Om fakturan skickas med post tillkommer en faktureringsavgift om 25 kr.

Betalningsvillkor för fakturabetalning är 14 dagar. Vid betalningsdröjsmål tillkommer dröjsmålsränta med 24 % per år och du får också en betalningspåminnelse för vilken en påminnelseavgift om 60 kr tillkommer, i enlighet med svensk lag.

Betala med Swish

Du kan fylla på ditt ePARK-konto genom att Swisha till: 1235263942
Ange belopp och sedan vad som avses i meddelandefältet; e-postadress eller mobiltelefonnummer och eventuellt biljettnummer.

OBS! Biljetter som redan har betalats via ett annat betalsätt, kan inte ändras i efterhand. Inbetalning via Swish läggs i ett saldo för kommande obetalda biljetter. Saldot kan inte användas för att delbetala en biljett, utan måste täcka hela biljettpriset.

Betala med Paypal

Du kan fylla på ditt konto genom att betala med PayPal: https://www.paypal.me/eparkera
Ange belopp och sedan vad som avses i meddelandefältet; e-postadress eller mobiltelefonnummer och eventuellt biljettnummer.