Betalningsalternativ

Som kund till ePARK har du möjlighet att betala med kort, faktura, Swish eller PayPal, när du köper parkeringsbiljetter och parkeringstillstånd. Vid köp i vår app eller på webben, så kan du betala med faktura eller kort. Har du köpt din parkeringsbiljett med SMS så kan du betala ditt köp med e-postfaktura, pappersfaktura eller med kort – om du registrerar ett användarkonto.

Kortbetalning

I samarbete med Bambora så stödjer vi alla vanligt förekommande kort – VISA, MasterCard, Maestro, Diners Club, AMEX m.fl.

Inga kompletta kortuppgifter sparas hos ePARK, och vi uppfyller de senaste säkerhetskraven enligt EUs PSD2 och kortbranschens certifiering PCI-DSS.

Fakturabetalning

Vi erbjuder faktura när du köper parkeringsbiljetter och parkeringstillstånd. För att kunna betala med faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Om du mot förmodan inte kan bli erbjuden att betala med faktura kan du välja att betala med annat betalningsalternativ som erbjuds vid köptillfället.

Vi fakturerar dig månadsvis avseende föregående månads parkeringsavgifter. Fakturan skickas med post till din folkbokföringsadress, det tillkommer en faktureringsavgift om 25 kr. Fakturan kan även skickas per epost, då behöver man själv gå in via hemsidan och välja e-post faktura som betalningsmetod.

Betalningsvillkor för fakturabetalning är 14 dagar. Vid betalningsdröjsmål tillkommer dröjsmålsränta med 24 % per år och du får också en betalningspåminnelse för vilken en påminnelseavgift om 60 kr tillkommer, i enlighet med svensk lag.

Betala med Paypal

Du kan fylla på ditt konto genom att betala med PayPal: https://www.paypal.me/eparkera
Ange belopp och sedan vad som avses i meddelandefältet; e-postadress eller mobiltelefonnummer och eventuellt biljettnummer.