Vi gör det enkelt för dig att betala din parkeringsavgift

Vår app finns att ladda ner för iPhone, Android och Windows Phone.

Ladda ner appen gratis
Skapa konto
Registrera betalkort

Hur betalar jag?

Du betalar direkt i mobilen via ditt betalkort eller genom privatfaktura. Vi använder DIBS säkra betallösningar och alla kortuppgifter du anger sparas inte i appen. Du kan byta betalsätt mellan kort eller faktura direkt i ePARK-appen under ”Mitt konto”.

 Hur gör jag?

Som helt ny användare kan du få en giltig biljett direkt genom att göra en enkel registrering.  Du skriver in regnr, väljer ort och zon. Sedan väljer du hur lång tid du ska stå, klickar på betala. På nästa sida fyller du i e-postadress och väljer ett lösenord. Du får en giltig biljett direkt och betalar den i efterhand då du registrerar kortet.

Därefter kan du i efterhand i lugn och ro göra registreringen i appen. Vi skickar automatiskt ut ett mejl för att påminna om att slutföra registreringen. Gå in under menyn uppe till vänster och välj ”Mitt konto” för att koppla betalkort till tjänsten eller ansöka om privatfaktura.

 Biljett och kontroll

Har du köpt en biljett via appen får du en elektronisk biljett i din telefon. När parkeringsvakterna ser en bil utan parkeringsbiljett i vindrutan så söker de på registreringsnumret i en handdator eller smartphone för att se om det finns en pågående parkering.

Du kan själv se alla dina biljetter i menyn uppe till vänster under ”Historik/Kvitton”, samt välja att skicka dem som en pdf till din e-postadress helt utan kostnad.

Du kan använda ePARK i följande städer

Klicka på städerna i Sverige för att läsa mer om vilka tjänster som erbjuds där och vilka parkeringar som avses. I de allra flesta fall är det kommunernas egna parkeringar på tomt- och gatumark som gäller, men även olika privata markägare och bevakningsbolag finns bland våra tjänster. Städernas sidor är under uppdatering och läggs in allt eftersom.

Norge

Kristiansand
Mandal
Oslo
Skedsmo
Baerum
Lillestrøm

Finland

Oulu
Rovaniemi

Polen

Bydgoszcz
Czestochowa
Gdansk
Gdynia
Glogow
Gniezno
Gorzow Wielkopolski
Gostyn
Jaslo
Kepno
Kielce
Koscierzyna
Krosno
Leszno

Namyslow
Ostrow Wielkopolski
Oswiecim
Piaseczno
Plock
Rzeszow
Siedlce
Slawa
Sopot
Swidnica
Wejherowo
Wodzislaw Slaski
Wschowa