Digitala tillstånd

Att administrera boendeparkering, årskort, månadskort, veckokort, långtidskort, handikapptillstånd etc. kan vara både tidskrävande och komplicerat.

Invånare, entreprenörer, företag och organisationer har alla olika förutsättningar vilket kräver speciella krav och lösningar.

Nu finns det dock ett enklare och smidigare sätt att administrera dina tillstånd. Med ePARKs system kan du minska administrationen för parkeringstillstånd genom att erbjuda parkörerna att använda ePARK.

ePARK erbjuder elektroniska tillstånd i olika former. Tillstånden kan administreras av ansvarig eller köpas fritt av berörda. Vi debiterar kunden och betalar sedan ut avgifterna månadsvis till dig som parkeringsägare.

Via backoffice-systemet får parkeringsägaren full insyn och styrning av alla tillstånden.

Besökstillstånd

Med ePARK kan era besökare själva enkelt hantera och köpa besökstillstånd direkt i mobilen via appen.

Receptionisttjänst

Via vår recptionisttjänst kan besökare, kunder och personal enkelt hantera sina parkeringsärenden själva. Receptionisten får tillgång till backoffice- systemet som gör det enkelt att hantera, administrera & distribuera parkeringstillstånden och få en bra överblick över parkeringarna.

Personaltillstånd

Vissa arbetsgivare & företag har en betalparkering men fri parkering för sin personal, en del har avgift för personalparkering men en annan taxa för besökare. Parkerar dina anställda gratis men betalar för motorvärmare? Vi har en lösning för just era behov.

Med ePARKS digitala personaltillstånd kan din personal enkelt köpa och administrera sina parkeringstillstånd själva. Systemen är uppbyggt så att endast personal med behörighet kan köpa dessa tillstånd.

Boendeparkeringar

Med ePARKS boendeparkering köper och administrerar dom boende själva sina tillstånd. Systemet är uppbyggt så endast boende med behörighet kan köpa tillstånden.

Långtidsparkering

Dagskort, månadskort, årskort eller särskilda tillstånd för långtid. Gör det enkelt för behöriga att köpa och administrera sina tillstånd för långtidsparkering. Via ePARK köper dom smidigt sina tillstånd direkt i appen.

Kontakta oss

  Namn

  Företag/Organisation

  Organisationsnummer

  Epost

  Telefon

  Ämne

  Meddelande

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]